Medarbetare sökes

Församlingen och Equmenia i Fristad
söker pastor!

Skulle du vilja jobba hos oss?

Sista ansökningsdag är den 22 oktober

Vill du vara en del i vår utmaning att göra Jesus känd trodd och älskad i vårt närområde? Vi längtar efter att växa – både i tro och antalet medlemmar.
Din kollega blir vår Diakon och församlingsföreståndare Per Ringbo. Här finns också en kontorsanställd och många personer i olika funktioner i församling och equmenia som du kommer att samarbeta med.
Vi tänker att tjänsten främst är inriktad mot barn, ungdomar och unga familjer men är samtidigt en del i helheten.
Har du musik som ett medel i ditt arbete är det en extra bonus för oss.
Tjänsten är ledig från första januari 2018 och är på 75 – 100%.
Vi vill gärna träffa dig för att samtala, berätta om oss, våra visioner och mål och få ta del av vad du tänker.
Välkommen att ta kontakt med ordförande Berit Hallqvist på 0725-339448 (sms:a gärna) Du kan också e-posta berithallqvist@hotmail.com
Fristad ligger vackert beläget vid Öresjös norra ände, ca 1,5 mil norr om Borås. Den här delen av Borås Stad har ca 10 000 invånare. Här finns det mesta av den service man behöver och många natursköna omgivningar.
Här finns också Svenska kyrkan och vår grannförsamling Vängdala Equmeniaförsamling som vi samarbetar med.
Kyrkobyggnaden ligger centralt i samhället och vi har en sommargård – Solviken en bit utanför. Församlingen har närmare 180 medlemmar och equmenia ungefär 80.
På hemsidan www.fristadsmissionskyrka.se finns en del att läsa om oss även om allt inte är uppdaterat så här i semestertid.